Netwerk en systeembeheer

Welkom bij ML ICT, wij zijn een allround computerbedrijf, gespecialiseerd in allerlei ict diensten, waaronder netwerk en systeembeheer.

Nergens omkijken meer naar

Voor midden- en kleinbedrijven is een eigen ict afdeling een te grote kostenpost. Maar tegelijkertijd is een goed functionerend netwerk van belang om goed te kunnen werken. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel netwerk en systeembeheer, dan bent u bij ML ICT aan het juiste adres. Wij nemen u de zorg uit handen en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

Netwerk en systeembeheer

Een externe ict afdeling

ML ICT is een externe ict specialisatie afdeling, zonder dat u daarvoor hoge kosten hoeft te betalen. U bepaalt zelf of u van onze diensten gebruik wilt maken op basis van afroep of een abonnement afsluit. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van periodiek onderhoud op locatie en wekelijks beheer en monitoring op afstand. ML ICT ontzorgt. Continuïteit, veiligheid en toegankelijkheid blijven gegarandeerd.

Altijd de meest snelle en ideale oplossing voor uw ict probleem

Ons streven is om ICT problemen en storingen voor te zijn. Mocht er toch een probleem voordoen of een storing zijn, dan zorgt onze systeem- en netwerkbeheerder in Papendrecht voor de meest snelle en ideale oplossing. Een vlugge service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van netwerk en systeembeheer? Twijfel dan niet om contact op te nemen via de telefoon of de mail. We staan u graag te woord.

Who We Are:

Chase mice run in circles yet mark territory sleep on keyboard. Claw drapes. Intently sniff hand burrow under covers for behind the couch but inspect anything brought into the house. Intently stare at the same spot flop over or give attitude or hide when guests come over.

Contact Us

(888) 999-9999

info@pawcreative.com

www.pawcreative.com